Windstopper ända in i trosan…

20130222_151940Har faktiskt varit avundsjuk idag! Avundsjuk på alla som är här i Sälen och är på afterski, avundsjuk på alla jag blivit omåkta av i längdspåret och på Kristina och Patric som åker mycket snabbare än jag gör…

Ibland tror jag det är bra att vara lite avundsjuk. Det sporrar i alla fall mig att förändra, förbättra och ta tag i saker. Har brottats med 24 km i perfekta spår och under perfekt väderförhållande idag. Det var riktigt jobbigt eftersom min teknik suger och mina skidor var felvallade J… Inser VERKLIGEN att 9 mil kommer att bli en riktigt tuff utmaning och att jag kommer att få bita ihop många gånger under loppets gång. Under de sista kilometrarna insåg jag i alla fall att detta ska bli mitt lopp. Jag ska inte jämföra mig med någon annan eller tävla mot någon annan utan jag ska försöka njuta 20130222_120746och ha roligt och vara nöjd med mig själv.

Så några saker är i alla fall säkert jag kommer att ladda med mycket energi, jag har köpt bra lager-ett kläder och har windstopper ända in på mina trosor J.

Min avundsjuka har lagt sig nu! Jag vet ju att jag redan är bra på afterski så jag behöver inte träna på det. LÄNGDÅKNING däremot är något som jag kan bli bättre på så varför inte ta den utmaningen J.

Ha det bra där hemma!

Kramar Helena

 

 

Posted on February 22nd, 2013 in Personlig träning


Comments