Vila – inte min bästa gren…

DSC_0399Vad händer i kroppen när det börjar köra ihop sig? Hur vet man när man är nära den berömda väggen? Vad gör du när du känner dig allt för stressad?

Det har varit en oerhört spännande och intensiv höst för mig i år. Jag har ett fantastiskt roligt jobb som är oerhört svårt att begränsa. Jag vill göra allt och tycker att allt är roligt. Har massor av idéer och vill gärna vara med överallt. Min förmåga att begränsa mig är inte den bästa och att vila står sällan högst upp på min lista.

Jag pratar dagligen med människor om hälsa, träning och att må bra. Vet själv att vilan är viktig men måste lära mig att verkligen vila själv också. DSC_0356Jag vill vara en person som sprider massor av energi och jag vill ge människor det jag är bra nämligen att inspirera, motivera och sprida glädje.

För ett par veckor sedan kände jag själv att det började köra ihop sig rejält. Alla tydliga tecken på stress fanns där så som glömska, hjärtklappning, sömnsvårigheter m.m. Jag hade två val, köra på och tro att det skulle gå över eller slå ner på farten ett tag.

Jag valde det sistnämnda, tog en timeout och åkte en långhelg till Varberg kurort. Under tre dygn stängde vi av mobilerna (nästan i alla fall), tog det lugnt, åt god mat och bara slappade. DET GJORDE UNDERVERK!

DSC_0352Jag har lovat mig själv att bli bättre på att ta det lugnt ibland. Jag har lovat mig själv att försöka prioritera min arbetstid rätt. Det är inte lätt när man har en enskild firma, är delägare i ett gym och dessutom anställd på ett annat gym. Men livet är för kort för att stressa ihjäl sig.

Jag vill finnas där för alla och sprida så mycket glädje jag bara kan <3 och då måste jag se till att ta hand om mig själv också. Gen mig tid för återhämtning och eftertanke.

Ta väl hand om dig och lyssna på din kropps signaler och ta dig tid att vila. DET ÄR DU VÄRD!

DSC_0361DSC_0380DSC_0375DSC_0359DSC_0346Kramar Helena

 

 

 

Posted on December 12th, 2014 in Nyheter


Comments