Vad säger ditt hjärta?

Jag har skrivit om det innan men det är värt att nämnas igen:

”Drömmar levereras en storlek för stora så  vi kan växa in i dem”  – Josie Bisset

 

Det är underbart att gå till jobbet varje dag och känna att man trivs, blir glad och får energi. Dagligen får jag en dos av energi från kunder, deltagare på mina pass och från trevliga kollegor. Vad är då skillnaden nu mot lärarjobbet jag hade innan? Jag hade ju allt det där innan också, fantastiska kollegor och elever, bra arbetstider och okej lön. Problemet var helt enkelt att JAG inte var på rätt plats. Känslan av att uppdraget inte var mitt längre blev allt starkare. Min kropp var på plats men inte mitt hjärta.

Nu arbetar jag utifrån vad mitt hjärta säger och det blir en helt annan känsla och leder till ett mycket bättre resultat. Jag har hittat Helena igen och det känns UNDERBART! Så…

”Lev ut dina drömmar och väx med dina kriser. Våga göra en förändring i ditt liv. Det är härligt!” – Helena Holck-Clausen

Lycka till!

Posted on October 16th, 2012 in Personlig träning


Comments