Total avkoppling!

Semester, familj, vänner, sol, bad, värme, restaurangbesök, städerska, hotellfrukost och den stressiga vardagen är ett minne blott.

Att ge sig själv tid att koppla av och njuta av livets goda är något man måste unna sig lite då och då. Vad som är avkoppling för mig behöver givetvis inte vara detsamma för dig.

Efter en vecka på Mallorca känner jag mig totalt avkopplad och indragen i den härliga semesterlunken. Jag tänker lite långsammare, andas lugnare, går i slowmotion, planerar mindre, funderar inte så mycket på morgondagen utan är HÄR och NU.

Självklart ger jag mig tid att träna lite också. Träning är ju ytterligare ett sätt för mig att koppla av, att hämta kraft och ny energi. Det blir inga superhårda pass utan lite mer “glidarpass”, lugna löparrundor och rehab för axeln. Jag ställer inga krav på min träning under semestern utan låter ork, lust och glädje styra vad jag ska göra.

Hoppas att du njuter eller kommer att njuta av din semester. Att du gör saker som får dig att koppla av, hämta kraft och få tillbaka mycket av den energin som du gör av med i din stressiga vardag.

Nu ska jag njuta tillsammans med nära och kära under vår andra vecka här i paradiset. Nya lugna härliga dagar väntar med allt vad det innebär. Jag bryr mig inte om att tänka så mycket på det utan bara FLYTER MED.

Ha det bra!

Kramar Helena

Posted on June 28th, 2012 in Personlig träning


Comments