TOMHET

untitledKraften är stark och den slår till ibland när jag minst anar det. Jag kan inte styra den och har inte lärt mig att kontrollera den.  Känslan av TOMHET!

I morse var det dags igen… Efter en orolig natts sömn vaknade jag upp med en tung känsla i kroppen. Åt frukost och lyssnade på musiken från nya Attackpasset (vilket brukar pigga upp).

När jag gick in på toaletten för att göra mig i ordning var det som någon knockat mig i huvudet, som ett brev på posten slog den till med full kraft… TOMHETSKÄNSLAN! Helt utan kontroll började tårarna trilla ner för mina kinder och de gick inte att stoppa. Innan jag själv  hinner tänka tanken säger hela min kropp till mig att JAG SAKNAR MINA TJEJER <3! Som ett litet barn satt jag ner i flera minuter och grät så jag skakade och var väldigt nära att ställa in mina uppdrag för dagen.

Jag valde istället att skicka ett sms till världens finaste människa <3 och som vanligt fick jag tröstande ord och uppskattning. Detta tillsammans med några riktigt hårda ”Kajsa Bergqvist”slag i ansiktet fick jag mig att sansa mig lite.

7Kände mig något frånvarande på jobbet men tog mig igenom förmiddagens uppdrag. Fick en stor kram och tröstande ord av en underbar kollega och vän vilket betydde massor. Hela eftermiddagen ägnade jag åt Bodyattack och känslan i kroppen blev lättare och lättare.

Kvällens release blev en BRA avslutning. Saknaden av barnen fanns kvar men känslan av tomhet hade kapslats in igen. Jag vet inte när den släpps ut nästa gång. Troligen när jag minst anar det!

En sak är i alla fall säker JAG ÄLSKAR MINA TJEJER och saknar dem så fort vi inte är tillsammans. För att klara av saknaden måste jag fylla livet med andra saker som är meningsfulla. Det jag fyller på med är fina nära och kära, ett fantastiskt roligt jobb, träning, utmaningar och gemenskap.

”I´m on my way”

Ta väl hand om varandra!       //Kramar Helena

Text från en av mina favoriter just nu:

“I´m on my way” med Charlie Brown

Move in circles at night,
You’ve given up the fight
Like the
streets that you’re always walking on…

You died inside,
And you don’t know why
So you try to turn the light on…
But stand up and never say never
‘Cause this life is gonna get better
Take a breath, shake it off and say
I’m on my way

Posted on April 2nd, 2014 in Personlig träning


Comments