Tankar om livet och barnen…

DSC_0179Varför ställs vi inför svåra val? Varför går inte allting på räls hela tiden? Hur ska jag göra för att lära mina barn göra rätt val när jag inte alltid gör rätt själv?

Livet är oftast spännande och härligt och det gäller att hänga med och njuta för det kommer inte i repris. Men tyvärr är det ju så att vi inte alltid har medgångar utan brottas med motgångar och kriser av olika slag. Dessa motgångar och kriser skapar ofta förändringar i våra liv. Förändringar som ibland är till det bättre och ibland till det sämre men hur det än är så måste vi lära oss att leva med våra nya förändringar.

DSC_0202När vi vuxna gör förändringar i våra liv kan barnen ibland komma i kläm och stå som förlorare. Dom kan inte påverka situationer som de hamnar i och blir tvingade in i en förändring som de är motståndare till. Det gör ont att veta detta och det är jobbigt att leva med deras oro inför framtiden.

Jag hoppas och tror att jag och mina barn kommer att ta oss igenom vår stora förändring på ett bra sätt. Jag ser ljust på framtiden och önskar att alla runtomkring oss hänger med i förändringen och följer med in i vår framtid.

Julia och Kajsa – Jag ÄLSKAR er!

Kramar mamma <3

 

 

 

 

Posted on October 8th, 2013 in Personlig träning


Comments