Stark och envis

“Hej Helena! Har nu varit och kört ett pass styrka och känner mig väldigt stark så jag tror vi kan öka vikterna. Vägde mig idag och jag väger 98 nu, så nu är jag äntligen under 100-strecket! Är grymt stolt över mig själv. Vi ses imorgon, kram Sandra :-)”

Detta smset fick jag av Sandra förra helgen. Jag blev glad och rörd på samma gång, det första målet är avklarat. Äntligen under 100 kg! Så härligt! Men det bästa med hela smset är ändå “Är grymt stolt över mig själv”. Att känna sig stolt över sig själv och nöjd med valen man gör är inte lätt. Sandra har fått förändra väldigt mycket på kort tid och det är en tuff resa både fysiskt och psykiskt.

Sandra är envis och oerhört stark. Tänk dig själv att göra utfall med en 8 kg kettle i varje hand och dessutom 30 extra kg på kroppen. Jag har provat träna med viktväst någon gång och det är riktigt tufft. Att Sandra är tuff råder ingen tvekan om! Var hon får sin kraft ifrån vet jag inte men hon har nämnt både jesus, fan och helvete några gånger. Mig spelar det ingen roll varifrån kraften kommer bara den är där.

Tuffaste delen på passet idag bestod av Tabata i box och höga knä. Med “The eye of a tiger” i högtalarna förvandlades den alltid så snälla och lugna Sandra till en vild tiger som till varje pris skulle knocka sitt byte. Det var grymt häftigt att se! I slutet av passet kom den vanliga kommentaren… “detta var tuffare än förra gången”. Härligt svettig, utmattad och röd om kinderna lämnar Sandra gymmet med tankarna “Jag är grymt stolt över mig själv”.

Hoppas att du följer Sandras resa på hennes blogg. Här skriver hon om sina tankar och känslor på vägen. Hjälp till att peppa henne på hennes väg mot drömbröllopet i sommar. http://sandrakalle.blogg.se/?tmp=23161210

Härligt jobbat Sandra!

Jag är grymt stolt över dig!

//Helena

 

Posted on January 23rd, 2012 in Personlig träning


Comments