Skönt att hinna med….

sjukEn förkylning kommer aldrig lägligt och man blir alltid lika frustrerad när den dyker upp. Kanske är det för att jag börjar känna mig bättre som jag trots allt kan se det hela lite positivt ändå.

Det är aldrig roligt att behöva ställa in möte med kunder, vilket jag har fått göra en del under de senaste dagarna. Det positiva är att jag under dessa dagar hemma har jag hunnit med en massa arbete som jag inte hinner med annars och som ständigt finns som ett stressmoment i bakgrunden ex. uppdatera hemsida, fixa bokföring, svara på mail, prova nya smothies, hjälpa tjejerna med läxor, ringa samtal, smida planera m.m. Det känns underbart att “rensa undan” lite i måstegöra högen. Framförallt har jag också haft tid att VILA och ÅTERHÄMTA mig. Jag VET att detta är viktigt men är inte alltid så bra på det.

Visst detta är inte en perfekt uppladdning inför den stora utmaningen som jag ska göra om 10 dagar MEN å andra sidan så har uppladdningen fram till förkylningen inte varit den bästa heller :-).

pannlampaJag ser trots allt ljust på vår tur mellan Sälen och Mora. Jag vet att jag kommer att vara långt efter min underbara träningskompis Kristina, men det gör inget. Vi kommer ha så roligt tillsammans innan, (under) och efter loppet så vad gör det att jag troligen får låna en pannlampa för att ta mig i mål. De lånar ut dem gratis har jag hört :-).mora

Hoppas att Mora har förberett sig för vår ankost….

Mora here We come :-)

Ha det bra!

Kramar Helena

P.s Till alla er som är sjuka och känner frustration över allt ni inte kan göra, försök göra sådant som du inte hinner med eller prioriterar i vanliga fall. Unna dig att VILA! Det är faktist härligt! D.s

 

Posted on February 14th, 2013 in Personlig träning


Comments