Paradiset!?

(Har tyvärr haft problem med att ladda bilder men det kommer…)

Sol, värme, träning, god mat och mannen jag älskar, inte nödvändigtvis i den ordningen…men jag undrar om detta kan vara paradiset. Givetvis finns det ingen plats som blir paradiset utan att mina barn är där men detta är minsann bra nära.

Här finns allt man kan tänka sig i träningsväg och människorna som är här tränar flitigt. Var man än tittar så ser man olika grupper av löpare, vandrare, simmare, triathleter, cyklister, golfare, surfare m.m. Efter mitt och Thomas löppass igår kom jag på mig själv att bara stå och njuta till ljudet från 50-metersbassängen där elitsimmarna låg och körde längd efter längd med viktplattor i händerna samtidigt som jag skådade ett styrkepass med uppåt 50 deltagare mitt ute på en plan i solen. Lite längre bort pågick ett spinningpass och i poolen var vattengympan i full gång.

Löpskolning och löpteknik stod på schemat idag och det känns bra att fräscha upp sina kunskaper och få bekräftat från riktiga löparproffs att jag faktiskt tänker och gör rätt både för egen del men framförallt när jag tränar kunder.

Det blev dessutom intervaller på bana 5x1000m och 5x200m, jobbigt men förbaskat kul.

Ha det bra där hemma i Sverige! Snart är det sommar!

Kramar Helena

Posted on March 7th, 2012 in Personlig träning


Comments