Ny energi… TACKSAM!

hemsedal1Efter 4 dagars minisemester känner jag mig som en ny människa. Efter att ha fyllt på med familjetid, kompistid, skidåkning, massor av soltid, god sömn, god mat, avslappning och många glada skratt har min energinivå höjts till den där höga nivån som jag vill vara på för att kunna inspirera alla människor jag träffar och arbetar med.

När vi igår åkte 9 timmar hem i bilen kände jag glädje och tacksamhet över att vi gjort den här spontana resan tillsammans med familjen och underbara vänner.

När jag gick och la mig igår kväll spreds en känsla av lugn och ro i kroppen. Jag kände ingen söndagsångest utan jag såg fram emot att vakna idag och gå tillbaka till mitt jobb som jag ÄLSKAR. Tänk att få komma tillbaka till gymmet, träffa fantastiska kunder, ha roliga pass och försöka göra allt för att dela med mig av min nya energi.

Är så TACKSAM!

Kram till er alla <3!

//Helena

Posted on April 8th, 2013 in Personlig träning


Comments