Ny energi… nu jäklar :-)

Efter ett par veckors obalans och skador i kroppen kändes det riktigt bra på passet idag. Har (ofrivilligt) vilat kroppen ordentligt under några veckors tid nu och känner att energin är på väg tillbaka. Ett fantastiskt gäng Bodypumpare gjorde definitivt sitt allra yttersta idag och gav mig så oerhört mycket energi att timmen bara flög iväg.

Att stress är en stor bov för att skapa obalans i våra kroppar är ingen nyhet. Att hitta en bra balans mellan arbete, familjeliv och egen träning är inte lätt. Jag är precis som flera andra stressad ibland och har perioder där det kör ihop sig och blir jobbigt. Det som gäller då är att hitta bra strategier för att kunna jobba sig igenom dessa perioder och försöka stryka vissa saker i kalendern. LÄTT? Neeeeej, MEN det går om man bara vill.

En sak är i alla fall säker TRÄNING, ENDORFINER, TRÄNINGSKOMPISAR, SVETT… hjälper mig att lugna ner mig, hämta energi och orka köra på igen.

Tack alla underbara deltagare på dagens pass. Ni gav mig massor av ny energi <3!

Nu jäklar är jag tillbaka på banan :-)

Kram Helena

 

Posted on November 25th, 2012 in Personlig träning


Comments