Träningsresa 16-20/9

Höstens träningsresa går till Åkulla Outdoor resort. Ett litet mysigt ställe mitt i naturen två mil öster om Varberg. Vi spenderade två dygn där förra veckan men behövde egentligen bara några minuter på plats innan vi bestämde oss för att det var ett toppenställe att anordna en Träningsresa på.

Åkulla Outdoor resort har funnits i många år men det var i januari i år de nya ägarna tog över och har renoverat och byggt till en hotellbyggnad som invigdes den 1 juli i år och en Yoga/konferenssalen med utsikt över sjön.

Omgivningarna är perfekta för uteträning med alla möjligheter. Vandring, löpning, cykling, utegym, Yoga (inne och ute) m.m. Det finns bastu inne samt bastuflotte i sjön.

Upplägget blir något annorlunda än våra vanliga träningsresor då vi ofta lägger flera timmars paus för sol och bad på dagtid. Här blir det aktiviteter som sträcker sig över större delen av dagarna men självklart är det precis som vanligt upp till var och en hur mycket man vill vara med. Vi startar ons kväll och avslutar sön eftermiddag.

Programmet kommer att innehålla bl.a: Yoga, Vandring, Löpning, Cirkelfys, Tabata, Corepass, 3:d träning (P.e.one), Föreläsningar, Mästarnas mästare 2.0. Jag jobbar även på att få dit någon som kan köra mountainbikeskola med oss i olika grupper efter erfarenhet (ej klart än och kan ev. tillkomma kostnad för er som vill vara med på detta)

Boende

Det finns olika alternativ på boende vilket gör att priset skiljer sig lite beroende på vad du väljer. Både sporthotellet och Bed & Breakfast ligger inom samma tak men i två olika flyglar. Mellan dessa ligger storstugan, matsal, konferensrum, café och sportstuga. Vi kommer att hyra hela anläggningen så på kvällarna är det här vi kommer att hänga. Här finns möjligheter att spela pingis, sällskapsspel, mysa framför brasan, ta en öl, snacka, titta på TV m.m. Finstassen kan vi lämna hemma då miljön inbjuder till myskläder.

 

Sporthotell (nybyggt)

4-bäddsrum med sjöutsikt (en dubbelsäng 160cm bredd + nedfällbar våningssäng 80 cm 190 längd). Rummen är inte så stora men väldigt fräscha och alldeles nybyggda. Går att bo 2-4 pers i dessa rummen. Dubbelrum med utsikt mot gården.

Bed & Breakfast

Ett lite enklare och billigare alternativ med toalett på rummet med dusch i korridor eller i omklädningsrummen i källaren. Finns som enkelrum eller dubbelrum.

PAKETPRISER

Priserna (se nedan) varierar beroende på vilket boendeval du gör. Det finns begränsat antal rum av de olika kategorierna så det är först till kvarn gäller! Anmälan är bindande men 100%-igt ”Coronasäkrad”. Det betyder att om du är sjuk när det är dags att åka får du alla pengar tillbaka. Detta för allas säkerhet! Betalning sker i samband med anmälan.

 

I paketet ingår: Träning, föreläsningar, 4 x övernattning, wi-fi, 4 x frukost, 4 x lunch, 4 x middag (lördag kväll 2-rätters) sjöbastu, vanlig bastu, goodiebag, mössa, kroppsmätning med analys (för den som vill)

Sporthotell

Rum med sjöutsikt

4 pers som delar rum              4300:-/pers

3 pers som delar rum              4800:-/pers

2 pers som delar rum              5500:-/pers

Dubbelrum med gårdsutsikt

2 pers som delar rum              5000:-/pers

Bed & Breakfast

Dubbelrum                               4400:-/pers

Nu hoppas vi såklart att just DU vill följa med!

Vi utlovar massor av EGG = ENERGI, GLÄDJE & GEMENSKAP!

Anmälan sker till helenaholckclausen@gmail.com