Planerade Träningsresor 2021

Höstens träningsresa till Åkulla Outdoor Resort blev väldigt lyckad vilket gör att vi nu planerat in fyra resor dit under 2021.

Planerade datum 5-9 maj, 26-30 maj, 15-19 september och 6-10 oktober.

Åkulla Outdoor resort har funnits i många år men det var i januari i år de nya ägarna tog över och har renoverat och byggt till en hotellbyggnad som invigdes den 1 juli och en Yoga/konferenssalen med utsikt över sjön.

Omgivningarna är perfekta för uteträning med alla möjligheter. Det finns bastu inne samt bastuflotte i sjön.

Aktiviteter sträcker sig över större delen av dagarna men självklart är det precis som vanligt upp till var och en hur mycket man vill vara med. Vi startar ons kväll och avslutar sön efter lunch.

Programmet kommer att innehålla bl.a: Yoga, Vandring, Löpning, Cirkelfys, Tabata, Corepass, Bootcamp, 3:d träning (P.e.one), Föreläsningar, Dans, Mästarnas mästare 2.0 och cykling för de som vill (egen cykel medtages).

Boende

Det finns olika alternativ på boende vilket gör att priset skiljer sig lite beroende på vad du väljer. Både sporthotellet och Bed & Breakfast ligger inom samma tak men i två olika flyglar. Mellan dessa ligger storstugan, matsal, konferensrum, café och sportstuga. Vi kommer att hyra hela anläggningen så på kvällarna är det här vi kommer att hänga. Här finns möjligheter att spela pingis, sällskapsspel, mysa framför brasan, ta en öl, snacka, titta på TV m.m. Finstassen kan vi lämna hemma då miljön inbjuder till myskläder.

Sporthotell (nybyggt)

4-bäddsrum med sjöutsikt (en dubbelsäng 160cm bredd + nedfällbar våningssäng 80 cm 190 längd). Rummen är inte så stora men väldigt fräscha och alldeles nybyggda. Går att bo 2-4 pers i dessa rummen. Dubbelrum med utsikt mot gården.

Bed & Breakfast

Ett lite enklare och billigare alternativ med toalett på rummet med dusch i korridor eller i omklädningsrummen i källaren. Finns som enkelrum eller dubbelrum.

PAKETPRISER

Priserna (se nedan) varierar beroende på vilket boendeval du gör. Det finns begränsat antal rum av de olika kategorierna så det är först till kvarn gäller!

I paketet ingår: Träning, föreläsningar, 4 x övernattning, wi-fi, 4 x frukost, 4 x lunch, 4 x middag (lördag kväll 2-rätters) sjöbastu, vanlig bastu, goodiebag.

Sporthotell

Rum med sjöutsikt

3-4 pers som delar rum              5750:-/pers

2 pers som delar rum                  6350:-/pers

Dubbelrum med gårdsutsikt

2 pers som delar rum                 5650 :-/pers

Bed & Breakfast

Enkelrum                                      5750:-/pers

Dubbelrum                                   5350:-/pers

Trebäddsrum (två rum)             5050:-/pers

Nu hoppas vi såklart att just DU vill följa med på någon av resorna.

Bokning sker på mail till helenaholckclausen@gmail.com