Move Senior

Det är aldrig för sent att börja träna. Muskler, hjärta och hjärnceller nybildas med hjälp av träning oavsett din ålder. Jag har stor erfarenhet av arbete med seniorträning och vill inget hellre än att hjälpa alla att leva väl och leva länge. Oavsett din ålder eller erfarenhet så kommer du att kunna delta på alla klasser hos oss men vissa morgonklasser har lite extra seniorfokus.  Som senior har du 10% rabatt på all träning på Move 360°.

Seniorkoll – NYSTART jan 2020
Hållbar Hälsa är den röda tråden på Move 360 oavsett ålder och träningserfarenhet. Som senior varierar målet med träning lika mycket från individ till individ som det gör för yngre medlemmar. Oavsett om du inte tänkt så mycket på vad dina mål är så är det intressant att ha koll på vad som händer med din kropp.
“Seniorkoll” är precis som det låter en koll på ditt utgångsläge och efter några månader gör vi en uppföljning. Allt för att du ska se vad träningen gör för din kropp gällande balans, styrka, kondition och rörlighet. Seniorkoll genomförs gruppvis under ett par förmiddagar i januari. Detta ingår:

  • – Konditions-, balans- rörlighets och styrketest x 2
  • – Kroppssammansättningsanalys x 2
  • – Föreläsning om senioranpassad träning, mat och återhämtning

Pris: 550:-

Börja träna senior
Under 10 tillfällen får du hjälp att komma igång med din träning på bästa sätt, anpassat efter dina behov och för att ge dig självförtroende och kunskap att kunna fortsätta din träning efter kursen. Måndagar 10:30, start 13/1
Pris: 850:-