Move Intro

Vi fungerar väldigt olika när det gäller träning och hälsa, därför är det viktigt att vi hittar det som passar bäst för just dig. Oavsett vilket av paketen du väljer så utgår vi alltid ifrån Startpaketet “Move Intro”. Detta för att jag vill säkerhetsställa din träning så mycket som möjligt innan du börjar hos oss men också för att du ska kunna följa resultatet av det du investera i din hälsa. Första träffen tar ca 45 min och ligger till grund för din fortsatta träning. Det ingår även en uppföljning på ca 30 min.

DU– Ska fundera på vad du är villig att investera i tid och pengar för att nå Hållbar hälsa eller något annat specifikt mål som du har.

JAG – Oavsett vilken nivå du utgår ifrån när du kommer till mig så vill jag alltid veta mer om dig och din kropp innan du startar. Jag gör en grundlig analys av ditt utgångsläge för att lära känna dig och få en klar bild över vad du behöver. Relevanta tester av styrka, kondition, rörlighet och balans, samt om intresse finns även inbodyscreening för att få reda på hur du ser ut på insidan gällande muskelmassa, vätskebalans, fettprocent m.m. Testerna gör att jag kan guida dig på vägen mot din förändring och vi har något att utvärdera efterhand.

VI – Utifrån dina resultat och önskemål väljer du det paket som passar dig bäst. Därefter kör vi igång! Jag lovar att peppa, utmana och guida dig på din väg. Dessutom kommer vi att utvärdera kontinuerligt för att få svart på vitt att tiden du lägger på din träning och kosthållning ger de resultaten som du är ute efter.