Move 360°

Att våga följa sina drömmar och prova sina vingar är något jag verkligen försöker leva efter. Drömmen att starta en egen studio i lite mindre och personligare format har vuxit sig allt starkare i mig de senaste åren. Jag vill skapa en plats där du känner dig välkommen och omhändertagen. I vårt stressade samhälle möter jag allt fler som gått vilse både när det gäller att hitta tid, ork och lust till att träna. Men även en hel del som vill, orkar och har lust men som tycker att det är svårt att veta vad som är bra för dem och hur de ska göra för att nå hållbar hälsa eller andra specifika mål. På Move 360° hjälper vi dig att hitta rätt oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi har träning som passar alla!

Den 26/4-19 slog vi upp portarna till den 215 kvm “stora” lilla anläggningen på Sandvaktaregatan i Åhus. Med mig har jag instruktörerna Mikael Kjellberg (min sambo), Heidi Winqvist, Alexandra Björk och Viktoria Andersson de är alla verkligen toppen. Lisa Wagermark (h i bild) är medicinsk fotvårdare  och hyr ett rum hos mig vilket jag är väldigt glad för.

Vision
”Att på ett personligt sätt inspirera och hjälpa människor att uppnå den bästa versionen av sig själv.”

Hållbar Hälsa
På Move 360 är Hållbar Hälsa en röd tråd genom hela verksamheten. För oss är det viktigt att träningen är rolig och energigivande men också att den ger resultat och är kvalitetssäkrad.

Gruppträning
Vi älskar gruppträning på Move! Vi har många olika pass och gillar att variera träningen. Vi har rena klasser i kondition, styrka och rörlighet men många av våra klasser är en härlig blandning av alla komponenter. Att utmana kroppen i olika positioner, vinklar, balans, flås och styrka är viktiga komponenter i våra klasser. 3D-tänket slår igenom inte bara i namnet Move 360 utan i vår populära klass P.E.one. Läs mer om våra olika klasser under fliken BOKA (TimeCenter).

Pulsbaserad träning
För att du ska kunna följa din träning och utveckling har du hos oss möjlighet att träna pulsbaserat på alla våra klasser och på PT-träningen. När det kommer till träning finns det inget bättre sätt att lyfta energin och få människors hjärta att slå lite extra än genom lite vänlig tävling. Klassammanfattningen efter avslutad klass är ett informativt verktyg för instruktören att kunna guida medlemmar till framgång. Systemet vi har är från Polar. Du kan låna eller köpa pulsband/sensorer av oss om du inte redan har.

Så här går det till
Vi fungerar väldigt olika när det gäller träning, därför är det viktigt att vi hittar det som passar bäst för just dig. Oavsett vilket av paketen(se flikarna till höger) du väljer så utgår vi alltid ifrån Startpaketet “Move Intro”. Detta för att jag vill säkerhetsställa din träning så mycket som möjligt innan du börjar hos oss men också för att du ska kunna följa resultatet av det du investera i din hälsa. Första träffen tar ca 60 min och ligger till grund för din fortsatta träning. Det ingår även en uppföljning på ca 30 min.

♥ Personligt bemötande ♥ Grundlig analys ♥ Engagemang ♥ Varierad träning ♥ Hållbar hälsa ♥ Energi ♥ Glädje ♥ Gemenskap ♥ Utvärdering ♥ Resultat ♥