Lycklig, lyckligare, lyckligast…eller?

DSC_0320Vad är lycka för dig? Vad är lycka för mig? Vem är lyckligast? Kan jag unna andra att vara lyckliga? Unnar andra mig lycka?

Igår kväll hade jag en mycket trevlig kväll med ett gäng underbara människor. Några som jag känt länge och några nyvunna vänner. Vi är i blandade åldrar och har väldigt olika livssituationer. Det är träningen som fört oss samman och vi har den som vår gemensamma nämnare. När jag kom hem i natt insåg jag att jag är lyckligt lottad som träffar så många underbara människor genom träningen. Jag har skrivit det tidigare men träningskompisar är det bästa!

DSC_0329Jag är dålig på att stanna upp här och nu och bara känna mig nöjd och lycklig. Jag är bättre på att bara köra på och försöka nå nya mål… I morse när jag skulle tända lite ljus för att göra det lite mysigt, vände jag upp kortet LYCKA (läs bild). Jag kände mig lite träffad när jag läste på baksidan. Här har du en utmaning Helena! Det är dags att stanna upp och njuta av livet och unna mig att vara lycklig.

Varför blir vi avundsjuka på andras lycka? Vi pratade mycket om sociala mediers roll igår. Där matas vi dagligen av andras lycka och framgång… Det skapar prestationsångest och avundsjuka hos oss. Ett tydligt exempel på detta är vår träningsresa till Turkiet. Att denna underbara resa som gör så många personer lyckliga kan leda till så mycket snackisar :-). Självklart är det något vi får räkna med när vi matar ut mängder av bilder under en veckas tid. Fantastiska bilder med vacker omgivning, lyckliga människor, god mat, träning, fest m.m. Jag vill inte att detta ska skapa avundsjuka, irritation eller missunnsamhet. Jag vill förmedla hur underbart vi har det på våra resor och självklart locka fler att följa med. Jag lovar, det är ingen sekt, skilsmässoresa eller något liknande ;-). Det är en MÅ BRA-resa där alla gör just det MÅR BRA! Hoppas att just du vill följa med nästa gång.

Nu är det dags för mig att anta min nya utmaning! Är det  någon som vill hänga på?

“Stanna upp, njut av livet och unna mig själv och andra att känna LYCKA!”

Kram Helena

 

 

 

 

 

 

Posted on November 16th, 2014 in Personlig träning


Comments