Löparcamp på ÅhusStrand – Våga tänja på dina gränser!

Hur ofta stoppar ditt huvud och dina tankar dig från att ge dig på utmaningar som du är osäker på om du ska klara. Under helgens löparcamp har deltagarna verkligen fått jobba med sina tankar, utmanat sig själva och blivit medvetna om att man ofta klarar mycket mer än vad man tror.

DSC_0410Att vara på träningsläger är enligt mig ett av det bästa som finns. Jag har varit på en hel del träningsresor och det är underbart. Det är som ett kinderägg fast med fler än tre önskningar…Man får träning, glädje, gemenskap, avkoppling, ny energi, nya vänner, peppning…ja, listan kan göras lång.

Att få arrangera ett träningsläger och få chansen att inspirera och träna ett gäng träningsvilliga, glada, avslappnade och trevliga människor är också fantastiskt roligt. Jag kan inte riktigt fatta att det är ett jobb jag gör – det känns som en hobby :-)

Det var stor spridning på löperfarenheten hos deltagarna på Campen men det gjorde verkligen ingenting. Tvärt om skapade det gemenskap och peppning.

DSC_0428Jag kommer att ta med mig flera minnen från helgen. När jag blundar ser jag ansiktsuttryck och fighterfejs som nästan skrämmer mig :-), jag hör fraser från Martin Bengtssons föreläsning som inspirerande alla, TACK Martin! Jag kan läsa alla underbara ord som deltagare har skrivit till mig på facebook och mail. Men det starkaste  minnet blir ändå Susannes sista spurt uppför den branta backen som avslutade vår sista runda. Denna gulliga tjej som för 10 veckor sedan började sin resa mot ett hälsosammare liv och lät inga negativa tankar låta henne missa denna utmaning. När vi tillsammans sida vid sida nådde toppen DSC_0474reste sig håren på mina armar och det kom nästan en tår i ögat. Var stolt Susanne – Du är grym! Hela gänget tyckte detsamma och gav henne rungande applåder.

Känslan som infann sig när vi hela gänget tillsammans avslutade det sista passet i en svettig ring och kände hur ENDORFINERNA sprutade är en känsla jag tar med mig och lever på LÄNGE.

Ett stort TACK till er alla, inte bara för att ni kom och stod ut med mina tokiga idéer utan även för att ni gav varandra så

tankarmycker energi och glädje. LYCKA TILL med löpningen i fortsättningen och glöm inte: DU KLARAR MYCKET MER ÄN DU TROR, LÅT INTE NEGATIVA TANKAR STYRA DITT LIV!

MÅNGA KRAMAR!

//Helena

 

Posted on April 29th, 2013 in Personlig träning


Comments