Jakten på kilo och centimeter – En hälsosam viktnedgång!

10 veckor är inte så lång tid men med vilja, engagemang, gruppgemenskap, grupptryck och envishet kan det hända riktigt mycket. Om man till det lägger välplanerad och hård träning, utbildning inom kost och näringslära samt en lite halvgalen PT som ställer krav och ger “läxor” så finns det goda möjligheter att lyckas nå sina mål.

Idag tog mina härliga tjejer i Viktgruppen sin “examen”. Vi avslutade med en hälsosam frukost tillsammans efter att ha gjort alla tester. Det var verkligen underbart att se vilka fantastiska resultat de har gjort på bara 10 veckor. De har minskat i vikt, mått och fettprocent samtidigt som de blivit starkare, piggare och gladare. För att inte tala om deras förbättrade hållning, rörlighet och stärkta självförtroende.

Vi har inte använt oss av några särskilda dieter utan lärt oss äta rätt och varierat. Såhär sa Tina en av deltagarna idag: “Såhär kan jag leva och ändå fortsätta att gå ner i vikt”. Det är precis det jag vill åstadkomma i mina grupper. Målet är att hitta en hållbar viktminskning som går i lagom takt så att kroppen och huvudet hänger med i processen. Det gäller att göra rätt val och ha en plan.

Till våren drar jag igång nya grupper, välkommen att anmäla dig.

Tillsammans jagar vi kilo och centimeter men framför allt jagar vi en hållbar viktminskning som tar dig till ditt nya hälsosamma liv.

Lev väl!

//Helena

 

Posted on October 28th, 2012 in Personlig träning


Comments