Jag kan ju inte hjälpa att det är Våffeldagen idag….

20130325_094119Började dagen utan stress och i lagom tempo. Hann med frukost med barnen, lite jobb vi datorn, en promenad med Molly (vår hund) och sedan en vitaminkick – Grön Smothie, som idag innehöll spenat, apelsin och vatten…

Måndag betyder ny vecka och nya möjligheter. Har bestämt mig för att köra extra nyttigt några veckor framöver och försöka tänka ännu färggrannare än vanligt på mina tallrikar och i mina glas. Fortsatte med mina favvoproteinpankakor till lunch. Mellis i em bestod av frukt!

20130325_194840När jag kom hem gjorde jag en härlig sallad MEN….sen gick det åt skogen ;-). Det är ju VÅFFELDAGEN idag! Det MÅSTE ju firas :-). Vilken tur att hallonsylt är rött, så det blev en färgglad efterrätt i alla fall. Nåja, Rom byggdes inte på en dag :-)!20130325_201606

Imorgon kör jag vidare med nya härliga färger.

Ha det bra!

Kram Helena

P.s. Snart kommer aprilutmaningen ut…D.s

 

 

Posted on March 25th, 2013 in Personlig träning


Comments