Hälsocamp – En fantastisk helg med underbara människor!

Hälsocamp 2013 01 169

Är sååå trött ikväll men SÅÅÅ glad, nöjd och upprymd av positiva känslor. Tänk att man under en helg tillsammans med ett gäng ihopsatta personer som mer eller mindre inte träffats innan kan få en sådan gemenskap och glädje.

 

Hälsocamp 2013 01 024

 

 

Första mötet på ÅhusStrand lördag fm. Alla kom förväntansfulla och lite nervösa. Genomgång och igångtaggning inför dagens aktiviteter.

 

 

DSC_0457Tuffa träningspass och föreläsningar stod på programmet under dagen.

 

Endorfiner, svett, tårar, glädje, hållning, ego, gemenskap…ja, listan kan göras lång på allt som genomfördes och pratades om.

DSC_0466

 

 

 

 

 

DSC_0462Kvällen avslutades med god mat, glada skratt och lite utmaningar. Här drog kusin Katarina det längsta strået och vann Rocktävlingen :-).

Söndagen bjöd på föreläsning/workshop med fokus på Hälsa, mål och visioner… Hälsocamp 2013 01 081DSC_0483

Hälsocamp 2013 01 122Det blev även ett tufft träningspass ute på den underbara Åhusstranden. Trötta, nöjda med lite ömmande muskler avslutade vi med en riktigt god söndagsmiddag innan det var dags att säga hejdå för den här gången. Det kändes faktiskt lite sorgligt att bryta upp samtidigt som en känsla av nöjdhet och lycka spred sig inom mig. Jag hade tillsammans med ÅhusStrand lyckats få ihop en lyckad helg. Men inte i min vildaste fantasi hade jag tänkt att det skulle komma så många underbart trevliga, positiva och “lydiga” ;-) människor.

Inatt ska jag sova gott och drömma om er ALLA!

Kramar i massor, vi ses igen :-)

//Helena

 

 

 

 

 

 

Posted on January 27th, 2013 in Personlig träning


Comments