Gröt, mjölk eller kristallklart vatten…

DSC_0415Jag gråter inte lika ofta och mycket längre. Jag blir inte lika frustrerad, ledsen och arg. Jag känner mig lugnare, gladare och hoppfullare än jag gjort på länge. Detta har gjort att gröten som jag gått runt med i mitt huvud det senaste halvåret har tunnats ut och mer liknar mjölk…

Fortfarande finns det bra dagar och dåliga dagar. Dagar då jag känner mig stark och andra dagar då jag känner mig som en liten lort. Det är en stor sorg att splittra sin familj oavsett vad anledningen till separationen är. Det är jobbigt för alla inblandade, inte minst för barnen som blir oskyldigt indragna i de vuxnas beslut.

Jag hoppas att mjölken tunnas ut ytterligare och att det inom snar framtid är kristallklart vatten som strömmar runt i mitt huvud. Då allt bara flyter på och känns rätt och enkelt för alla mina nära och kära och även för mig själv.

Ta väl hand om varandra <3

Kramar Helena

Posted on January 30th, 2014 in Personlig träning


Comments