Första gången….

Visst är det en härlig känsla innan man gör något för första gången? Man är så härligt ovetande om hur det hela kommer att kännas, hur det kommer att gå och hur det kommer att sluta.

Jag tycker att det är underbart att jag snart har levt i 40 år och att det fortfarande finns massor av saker som jag inte har provat och kanske kommer att göra för första gången någon gång i framtiden.

Igår gjorde Sandra något för första gången i hennes 26-åriga liv. Hon deltog i ett lopp!

–        Oj, vilken härlig känsla, jag klarade det, var hennes kommentarer efteråt när hon låg trött och lycklig på gräset i Tivoliparken i Kristianstad.

Underbart jobbat Sandra! För fem månader sedan kunde hon knappt springa en minut i sträck och igår blev det 2,5 km. Roligt!

På lördag är det min tur att göra något jag aldrig gjort. Jag ska springa Stockholm Marathon! Jag känner mig oerhört förväntansfull och taggad. Nervositeten börjar också smyga sig på vilket är ett gott tecken. Jag bestämde mig för mindre än tre veckor sedan att jag skulle springa och med hjälp av superkvinnan Malin har jag nu en startplats och går under pseudonymen Anna Ström.

På lördag ska min 40-årskris avslutas (hoppas jag) precis som jag sagt i flera år…

För första gången i mitt liv ska jag byta identitet och springa 42 km. I mina drömmar är Anna Ström en supersnabb stålkvinna iklädd vit klänning. 

Ha det bra!

Helena

Posted on May 31st, 2012 in Personlig träning


Comments