Fantastiska resultat!

10 veckor är inte så lång tid men med vilja, engagemang, gruppgemenskap, grupptryck och envishet kan det hända riktigt mycket. Om man till det lägger välplanerad och hård träning, utbildning inom kost och näringslära samt en lite halvgalen PT som ställer krav och ger “läxor” så finns det goda möjligheter att lyckas nå sina mål.

Idag tog mina härliga tjejer i Viktgruppen sin “examen”. Vi avslutade med en härlig frukost tillsammans efter att ha gjort alla tester. Det var verkligen underbart att se vilka fantastiska resultat de har gjort på bara 10 veckor. De har minskat i vikt, mått och fettprocent samtidigt som de blivit starkare, piggare och gladare. För att inte tala om deras förbättrade hållning, rörlighet och med det ett bättre självförtroende.

Vi har inte använt oss av några särskilda dieter utan lärt oss äta rätt och varierat. Såhär sa en av deltagarna idag: “Jag har provat på alla dieter som finns men inget har funkat i längden, nu har jag äntligen lärt mig något som funkar livet ut.”

Detta är precis det jag vill åstadkomma i mina viktminskningsgrupper. Till hösten drar jag igång nya grupper, välkommen att anmäla dig.

Trevlig sommar!

//Helena

Ps. Passa på att röra på dig lite extra i sommar. Du har ju mer tid ;-)! D.s

 

Posted on June 17th, 2012 in Personlig träning


Comments