Avkoppling, återhämtning och saknad

Imorgon bär det av på vår efterlängtade semester som har blivit lite av en tradition de senaste åren. Det är fantastiskt skönt att börja sommaren med att varva ner, koppla av, umgås och ta det lugnt tillsammans.

Jag pratar ofta med andra om att det är viktigt med vila, återhämtning och sömn men är inte alltid så bra på det själv.

Min väska står färdigpackad (väger för mycket som vanligt), i mitt hjärta har jag packat ner alla er som har gett mig energi under det senaste året. På mitt cirkelpass ute i värmen i morse sa jag till ”mina pensionärer” att jag skulle tänka på dem när jag tränar i värmen på Mallis, och det är sant! När jag ser tillbaka på det senaste året har jag haft glädjen att leva i min dröm. Jag har provat massor av nya saker och träffat massor av underbara människor. Det är alla niDSC_0235 som jag träffar under dagarna på Wellnez, på föreläsningar, på camps, på utbildningar o.s.v. som gör mitt jobb till världens bästa.

Mina två kommande veckor ska jag samla kraft och ha det bra med familjen och nära vänner. Jag kommer att sakna er alla här hemma och mitt andra hem, Wellnez.

Vi ses om två veckor! Brun, utvilad och taggad kommer jag tillbaka för att köra igång pass och träning igen!

Kramar

Helena

 

Posted on June 18th, 2013 in Personlig träning


Comments