Att lära känna Helena Holck-Clausen….

Life877Ibland går det snabbt att lära känna nya människor och ibland tar det lite längre tid. Men mötet med andra är alltid spännande. Det senaste året har nog mötet med mig själv varit det allra tuffaste och krävt mycket självinsikt, förståelse, tårar och aha-upplevelser.

Jag heter Helena Holck-Clausen och är…. Om någon skulle bett mig för två år sedan att fortsätta beskrivningen av mig själv skulle jag troligen säga…”..en glad, ganska tuff och bestämd, utåtriktad, sprallig, tävlingsinriktad tjej som vet vad jag vill”

Det senaste året har varit en prövning på många sätt för mig och mina nära och kära. Det är nog så att det är under tuffa perioder i livet som vi utvecklas som mest och lär oss nya saker om oss själva. I alla fall har det varit så för mig.  Jag har fått lära mig att det finns många andra adjektiv som beskriver mig själv. Flera av dem är inte speciellt smickrande eller positiva MEN jag är ändå glad att jag har kommit till insikt.  Nu skulle det nog mer bli så här…

Jag heter Helena Holck-Clausen och är 41 år, jag är en väldigt känslig person som gärna vill vara alla till lags, jag vacklar ofta i beslut och tycker det är bekvämt när andra bestämmer över mig. Jag blir ofta bekymrad över småsaker och förstorar lätt upp små bagateller. Jag är även lätt förvirrad och lite glömsk….

Inte så kul insikt, MEN jag börjar lära mig att handskas med mina svaga sidor eftersom jag har börjat lära känna dem. Det är mycket lättare att förstå sig på sina egna handlingar och reaktioner om man känner sig själv.

10356200_968384259895087_5598502381372130229_nJag har särskilt en person att tacka för alla dessa insikter jag gjort om mig själv och det är Micke. Han har lärt mig att våga lära känna mig själv.  Han har också fått mig att inse att jag är en omtänksam, kärleksfull och glad person och att jag har MÅNGA goda sidor också. TACK MICKE <3!

Mitt tips till dig som läser detta: Ta tid att lära känna dig själv! DU är den enda personen i världen som du måste leva med livet ut, så det är värdefullt att förstå hur just DU fungerar. Du kanske inte alltid blir positivt överraskad tro mig ;-) men ”Let´s face it – Nobody is perfect!”

Lycka till!

Kramar Helena (som börjar blir en av mina bästa vänner ;-))

 

 

Posted on June 21st, 2014 in Personlig träning


Comments