Arbetsuppgifter och utmaningar som går in på topplistan….

Det är flera saker som gör att jag verkligen älskar mitt jobb. De senaste 10 dagarna har mycket hänt som går in på den absoluta topplistan av ”arbetsuppgifter”.

Årets Göteborgsvarv följde jag via datorn och försökte överföra all positiv energi jag kunde till mina duktiga löparvänner/klienter. De fick alla slita hårt i värmen och det var skönt att se när sluttiderna dök upp på skärmen. Att sedan få trevliga sms och hälsningar på facebook toppar det mesta, ”Varvet klart, 7 min bättre än förra året,  JÄTTEVARMT tack till Helena Holck-Clausen för alla tips med träning och styrka. Benen känns bra och det var lätta steg, stannade inte en gång <3” – STORT TACK, Ulrica Stridh, det värmer.

mathildajannikFörra helgen var jag på en rolig och utmanande utbildning. Jag älskar som ni vet utmaningar och detta är verkligen en utmaning för mig. Det är alltid givande att gå LesMills utbildningar eftersom de har duktiga och inspirerande utbildare, denna gång var det Mathilda Björk (tv i bild). Extra stort tack till Paulina och Jannik (th i bild), så roligt att träffa och ”hänga med” människor som ger så mycket energi.– Jag är så glad att jag fick lära känna er. Jag sätter en slant på att Jannik är LesMills framtida ansikte utåt – En kille med underbar energi och utstrålning!

 

samarbete

I veckan har jag haft föreläsning och träning med ett stort gäng förskollärare i Åhus och förhoppningsvis fått dem att utmana sig själva i framtiden.

Fick möjligheten att inleda en konferens med ett stort gäng från Lyckeby i torsdags. Vi höll till på ÅhusStrand och det var samarbetsövningar som stod på programmet. SAMARBETA, UTVECKLA och FÖRBÄTTRA!

 

 

attackVeckans största utmaning var nog ändå att ”gästspela” på ett Attackpass i Staffanstorp. Väldigt inspirerande att få komma och vara med på ett pass med Andreas Åsenlund, men att själv hålla i fyra låtar kändes lite jobbigt… Nåja, jag gillar ju utmaningar och hoppas på att växa in i min nya roll. Tack Andreas!

Till dessa ”arbetsuppgifter” lägger jag mina PT-kunder, vanliga pass och arbete på Wellnez. Med risk för att bli tjatig…

JAG HAR ETT UNDERBART JOBB!

Oj, nu höll jag på att glömma en ROLIG arbetsuppgift som kommer i höst… Det blir träningsresa till Turkiet! Bara några små detaljer som ska falla på plats… Håll ögonen öppna i början av nästa vecka då kommer annonsen ut.                                                Kramar Helena

 

Posted on May 18th, 2013 in Personlig träning


Comments